Wie zijn we

Het team van Stichting Astara

Ons team bestaat uit 4 veelzijdige jeugdprofessionals met ieder zijn eigen expertise. Deze expertise is opgebouwd uit jaren lange ervaring in de jeugdhulpverlening, topsport en coaching. Daarnaast voeren we maandelijkse intervisie op consultbasis met een psycholoog.

Ook werken we samen met verschillende ketenpartners en deskundigen. Stichting Astara groeit in een gezond tempo met de zorg voor onze cliƫnten en voor onszelf voorop. Stichting Astara is gevestigd in een prachtige boerderij in het gehucht Fromberg (gemeente Voerendaal). Te midden van uitgestrekte velden vind je een oase van rust tussen de dieren. Een huiselijke en vertrouwde plek om het beste uit jezelf te halen.

Heb je vragen over onze werkwijze of over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Miriam Diederen

SKJ geregistreerd jeugdprofessional

Stevie Wolfs

PMT'er in opleiding