Deelnemen aan onze familie opstellingen?

31 augustus 2021

Hallo allemaal,

Wij gaan weer aan de slag! Er zijn weer mogelijkheden om samen te komen.
Graag willen wij jou dan ook uitnodigen voor familie opstellingen. Op onze boerderij waar wij gelukkig genoeg ruimte hebben willen wij inzichten geven en delen.

Voor iemand die dit al meegemaakt is dit natuurlijk bekend. Voor nieuwe mensen is de ervaring om het mee te maken een hele mooie beleving die niet altijd in woorden te omschrijven valt.

Ook vanuit stichting Astara hebben wij besloten om dit verder te ontwikkelen.
Zelf heb ik de jaaropleiding nieuwe opstellen afgerond en dit zal zeker een bijdrage leveren in de komende familie opstellingen.

Kosten voor een vragensteller zijn €50,00, representanten betalen €15,00. Maximaal 12 deelnemers. Laat even weten of jij een vraag hebt. Vaak is het handig om jouw vraag van tevoren te overleggen.

• Vrijdag 11juni van 19.30 tot 22.30
  • Vrijdag 25 juni van 19.30 tot 22.30
  • Vrijdag 09 juli van 19.30 tot 22.30
  • Vrijdag 23 juli van 19.30 tot 22.30

Frombergerweg 10 Voerendaal
Aan de blauwe poort aanbellen.
Wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers voor iedereen.

Aanmelden?
Stuur een email naar joswolfs@hotmail.com
Gsm: 0031-612862592

Ik hoop jullie te mogen ontmoeten op een van deze datums.

Hartelijke groet,
Jos Wolfs

Basketbal Speeldagen Augustus 2022
26 juli 2022
Meld je aan voor de basketbal speeldagen in Geusselt Sporthal! Bekijk hier meer info.
Introductiecursus: De kracht van vrije beweging en dans
15 juli 2022
Geef je op voor de introductiecursus: de kracht van vrije beweging en dans. Deze cursus wordt op diverse data in september en oktober gegeven door Aline Barbou.
Danielle gaat een nieuwe uitdaging tegemoet
1 juni 2022
Vanaf 1 juni 2022 neemt Danielle afscheid van ons. Haar fantastische bijdrage heeft Stichting Astara verder op weg geholpen om uniek en anders te zijn dan andere zorgpartijen.