Basketbal Speeldagen Augustus 2022

26 juli 2022

Basketbal speeldagen

Geusselt Sporthal Maastricht

  • 23 en 24 augustus 2022: 6 t/m 12 jaar
  • 25 augustus 2022: 12 t/m 18 jaar
 

Stichting Astara wil een kwaliteitsslag in de samenleving door jeugd, anders ontwikkelende jeugd en andere culturen te verbinden. Door te laten zien wat de mogelijkheden van deze doelgroepen zijn, kunnen we een voorbeeld in Nederland zijn en dragen we zorg voor de integratie in Maastricht. De Basketbal Speeldagen zullen een positieve invloed hebben op zowel de individuele als maatschappelijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Wij zorgen voor de horizontale verbinding tussen zorg, opvang, onderwijs, welzijn en sport.

Vragen en/ of aanmelden via: info@stichtingastara.nl
Brengen: 09:30 Halen: 15:30
Kosten: €20 p.p.p.d. (incl. gezonde lunch)
Overmaken naar: NL 30 TRIO 019 798 42 58
Ten name van: Stichting Astara
O.v.v. Basketbal Speeldagen en naam deelnemer.

Voor vragen kunt u terecht bij Jos Wolfs (06-12862592).

Meer berichten lezen?

Stichting Astara als enige Nederlandse ploeg naar het Unified Basketball toernooi Zwitserland!
19 juli 2024
Italie, hét land dat het hart van Stichting Astara heeft gestolen
9 juli 2024
Graag nodigen wij jou uit voor onze familie opstellingen. Deze vinden plaats op onze boerderij. Het gaat thema opstellingen. Bij het voorstellen maakt iedere deelnemer kenbaar wat er speelt. Bekijk hier de data en schrijf je direct in.
Familie opstellingen in 2023
13 januari 2023
Graag nodigen wij jou uit voor onze familie opstellingen. Deze vinden plaats op onze boerderij. Het gaat thema opstellingen. Bij het voorstellen maakt iedere deelnemer kenbaar wat er speelt. Bekijk hier de data en schrijf je direct in.

Heeft u een vraag? Laat het ons gerust weten.