Noud Kortooms

Bestuurslid
Noud Kortooms

Noud Kortooms

Bestuurslid

Bij Astara vind je mensen met een visie om het anders te doen binnen de zorg. Voor Noud was dat de reden om bij Astara het verschil te komen maken. Noud houdt zich bezig met begeleiding en is daarnaast verantwoordelijk voor kwaliteitscoördinatie, ISO-audits en allerlei regelzaken voor Ongerweeg en het verblijf.

Je ziet Noud geregeld buiten. Hij houdt van sportieve activiteiten zoals fietsen, wintersport, een potje voetbal of een rondje wandelen. Zo gaat hij ook graag op een gezellige en actieve manier met cliënten aan de slag. Noud zet zich met liefde in om de persoon te zijn waar cliënten op kunnen bouwen. Hij vindt het fantastisch om zijn cliënten te zien groeien, zowel letterlijk als figuurlijk.

‘Ik wil iemand echt kunnen helpen. Bij Astara zijn daar de middelen voor. Ik wil de persoon zijn die cliënten in de avond appen, omdat ze iets bijzonders willen delen of omdat ze ergens hulp bij nodig hebben.

Elk kind is een verhaal apart. Daarvoor moet je de tijd kunnen investeren die nodig is en niet gaan puzzelen met de tijd die je krijgt. Persoonlijk contact en maatwerk is ontzettend belangrijk. Je moet kansen zien en risico’s durven te nemen.’

Noud neemt een bak aan ervaring mee. Zijn loopbaan begon in de gehandicaptenzorg. Daar zag hij al snel in dat hij meer had met jeugdzorg. Hij startte als ambulant begeleider en groepsbegeleider. Daarna heeft hij gewerkt als gezinsvoogd. Toch begon het steeds meer te schuren. Het idee om het op zijn eigen manier te doen. Na lang wikken en wegen werd de knoop doorgehakt. Noud werd ZZP’er en koos voor Astara. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee!

Als het aan Noud ligt? Dan wordt Stichting Astara dé toonaangevende organisatie voor het anders aanleveren van zorg. Daar gaat hij aan bijdragen door mooie projecten te ontwikkelen, producten goed neer te zetten en maatwerk te leveren.